Nimi ~ Name:
E-mail:
Kotisivun nimi ~ Title of Homepage:
Kotisivun osoite ~ Address of Homepage:

Viesti ~ Message                                                               


Nina :
www.hsd-capital.com/littlesweet/
10.5.2006 Heippa! Hyvältä näyttää täältäkin:))... T.Typy potilas laumoineen
- Hyvä juttu. Pikaista paranemista Typylle!

Jukka:
Moi! Hienolta näyttää!
- ;)

Titta & koirat:
Kennel Welhola
Terkkuja lappalaisilta! ;) Tultiin kuikuileen teidän uusia kauniita sivuja. Palataan! :D T:Titta & koirat Ps.Iloista vappua!
- Kiitos, kiitos :)

Mirka ja Täystuhot:
Hiucan hyvää ja riemukasta vappua sinne! Tv. Mirka ja tytöt P.S Yritä keritä saamaan materiaalia kotereihin sinulle piakkoin.
- Samoin sinne näin vähän myöhässä. Hilja ja Lumppari pääsi vappupiknikillekin. Laita vaan matskua tulemaan kun kerkeet...

minelan:
Hyvin näkyy. Selainta en tiedä. Pirkko Peippola alias Minelan
- Kiitoksia :)

Nina :
www.hsd-capital.com/littlesweet/
Aurinkoa piisaa,ihanaa!! Täällä jo odotellaan torstaita kun Jenny saapuu Turkkuseen! Siihen asti moido!
- Niin täällä Helsingissäkin. Torstaina ei vielä keritty Turkuun mutta tänään pakataan koirat ja tippaleivät autoon ja huristellaan sinnepäin. Tapaamisiin!

Fredrika:
Hej! Pavel säger hej till sin halvsyster. Lycka till med kommande evenemang! Kram från Sundsvall, Sverige
- Hej! Tack, tack och lycka till också dit :) 

Jatsitytöt ja -pojat:
Heipatsuippa! Täällä voi perhe hyvin, pojat senkun komistuvat. Katsasteles vähän kalenterias siitä helatorstain kohdilta, mihis sovitettais ne koiranristiäiset? Lapsukaiset tulevatkin silloin jo luovutusikään, nyyh. Voipa silti silloin olla semmoinenkin ajatus, että ihanaa, pian noi riiviöt lähtee ;-D Mukavaa pääsiäisen aikaa ja toivottavasti saadaan nauttia lämpimästä ja aurinkoisesta säästa! Rapsutusterveisiä hännänheiluttajille!
- Rapsutusterveisiä sinnekin suuntaan. Täytyypä katsastaa koska päästään ristiäisiin. Hauskaa Vappua :)

Pääsiäispupuset :
www.hsd-capital.com/littlesweet/
Oikeen suklaisaa pääsiäisaikaa Jennylle,Lumppikselle,Tikkikselle,Sohville ja Hiljalle!!-Kiitos viimeisestä vielä- Nina ja pupuset
- Höm :) Ei nyt toivotella enää hauskaa pääsiäistä, Vappua ehkä sen sijaan.

Janine Embregts:
"Du Catel De Chaloux"
Hello Jenny I look on your site.Snowbal is a lovely and beautiful dog.The black&tan is also beautiful.I wish you good luke with the dogs and you. Greetings Janine
- Thank you and the same to you too. I like your dogs also, Quincy is one of the most beautiful black and tans I have seen (in photo).

Janine Embregts:

Luiz Esperon Filho and Angelo de Oliveira:
CARLANG ML Dachshunds
Greetings from Brazil!!! Thanks for your visit on my site and your kind words! I LOVED your dogs! I will send you some pics of Mummo's litters. Best wishes, Luiz and Angelo
- Thank you for visiting my page & compliments. All the best to you & your dogs, especially greetings to Mummo.

Saara & possut:
Kiitämme jälleen hauskasta eilisillasta ja pian taas uudestaan...
- Eipä kestä :)

Petra ja karvakuonot:
Natan kotisivu
Moi!Valitettavasti ei päästy ihailemaan teitä näyttelyyn :(. Ku oli hirveäkeli ja pikkusisko oli kipeä niin ei menty. Mutta kertokaahan ettämiten meni.
-Vai ihailemaan, kiitos :) Eipä meissä tosin kauheasti ihailemista ollut, astuin jopa Hilja-paran hännän päälle kehässä. Hilja sai ykkösen ja Lumppis ensimmäisen H:n, arvostelut samaten kuin uudet kuvat löytyvät kumpaisenkin sivuilta. Paranemisia pikkusiskolle!

Karin und Bernt Neumann:
Zwerglanghaarteckel vom Nordender Rosengrund
Good day,over a left on your really interesting side came. Congratulations onthe beautiful HP and the beautiful dogs. We breed also longhairedminiature and rabbit Dachshunds. We wish further much joy and successwith the dogs.Cordial greetings from Germanyvon Karin and Bernt Neumannand longhaired the miniature dachshundsvom Nordender Rosengrund
- Good day to you too and thank you for visiting my page. I just finished my english updates, it was a bit unfinished when you visited but now it should look better. I visit your interesting homepage often, I'm very interested in kennels breeding black and tan dachshunds. All the best to you and your lovely dachshunds.

Petra ja karvakuonot:
Meidän viiksiveikon ja muiden kotisivu ;) (uusi)
Moi!No tullaan sitten näkemään sielä näyttelyissä! Itse menemme lauantaina Natan kanssa ja meidän vanha rouva saa jäädä kotiin.
- Mukavaa että olette kiinnostuneita juuri Lumipallon pennuista! Etenkin narttupennuista on niin paljon kysyntää että kaikille halukkaille hyville ehdokkaille tuskin riittää pentua. Tutustun ja haastattelen pennunostajaehdokkaat huolella ennen kuin valitsen tuleville pennuille parhaat kodit. Voi olla että näyttelypäivä on niin vilkas ettei kovin perusteellisesti jutella, mutta voidaan toki jatkaa myöhemmin. Olen paikalla n. kello 12 jälkeen sunnuntaina. Siellä tavataan :)

Sirkka Pyhälä:
Terkkuja nyt Petran äidiltäkin. Pitkän ylipuhumisen jälkeen alanitsekin lämmetä ajatukselle Lumipallon pennusta, vaikkapa narttusijoitukseen. Puhellaan Pirkkahallissa jos mahdollista. Kaipa mäykkysopeutuu neljän kissan ja yhden valk. pk:n yhteisöönkin ihan OK.
- Hei vaan! Ahaa, vai olet joutunut ylipuhumisen uhriksi - muistuupa hyvin oma nuoruus mieleen :) Jutellaan lisää Tampereella ja vaikka ajan kanssa myöhemmin, näette samalla Lumipallon tyttärensä kanssa.

Marjatta:
Hurmaavat onnentoivotukset kauniille Hiljalle! Rapsutuksia kaikille karvakuonoille, t. Marjatta ja Lahja
- Hiucan kiitoksia ja Lahjan massulle silityksiä :)

Jutta ja Luca:
Moikka Jenny!Ja onnea Hiljan menestyksestä!Me ollaan Lucan kanssa kovasti treenailtuja viikkoa ennen Tamperetta mennään vielä mätsäriin muistelemaanesiintymistä. Toivottavasti saadaan Lucasta paremmat kuvat Tampereella,nähdään siellä viimeistään!
- Kiitoksia! Pitäisiköhän meidänkin tulla vielä mätsäriin, esiintyminen kun vielä aika hakusessa meidän neidillä... Mutta tavataan viimeistään Tampereella kameran kera.

Petra ja karvakuonot:
Moi!Mukavaa,että tulette tampereelekkin. Minä viikonpäivänä se olisi?Olemme siis itsekkin tulossa sinne mutta menemme pentuluokkaan Natankanssa että te taidatte mennä juuri eri päivänä. Ilmoittelkaa!
- Me ollaan tulossa muistaakseni sunnuntaina, meidän bongaa varmasti ainakin kaniinimäyräkoirakehästä. Tulkaa ihmeessä juttelemaan!

Mirka:
Isot onnittelut Hiljalle! Tästä on hyvä jatkaa.T: Mirka ja Täystuhot:=)
- Toivotaan että menee mukavasti jatkossakin, saapi nähdä :)

Nina:
Hiucan paljon onnitteluja Hiljan pentukehän "korkkauksesta",tästä on hyvä jatkaa!!T.Nina ja tytskät
- Hilja kiittää :) 

Maarit:
Heips,eipä tarvinnut illalla paljoa iltavirsiä veisailla kun herrat olivatsyvässä unessa ja hymyt huulilla kauniista tytöistä. Kukaan ei halunnutaamullakaan kiireesti ulos vaan ylös noustiin kuin kuolleista... :))
- Oli kyllä hauska ulkoilupäivä, kyllä teidän kelpaa siellä maalla. Tuolta löytyy vielä kuvia: http://www.hsd-capital.com/jenny/kuvat/22.2.2006/

Sinikka ja kolmen koiran kopla:
Ja sinä Jenny olet vielä täydentänyt merlesivuja - aivan fantastista ! Aplodit sinulle !
- Kiitoksia vain itsellesi hienoista kuvista!

Saara & lauma:
Pareesa
Hyvältä näyttävät uudet päivitykset ja merleartikkeli - hyvää työtä!Riehuroimut lähettävät terkkuja minikavereille ja Tikkikselle myös ;)
- Minikaverit kiittävät terveisistä :)

Karoliina:
Mikromanian
19.2 Olen käynyt ihailemassa sivujasi aikaisemminkin, mutta nyt pitiihan jättää kommentti. Sinulla on todella kauniit ja ennen kaikkeakäytännölliset ja paljon hyvää tietoa sisältävät sivut. Ja kauniitkoirat :) Mukavaa kevään odotusta teille kaikille!-Karoliina
- Voi kiitos :) Mukavaa kevättä sinnekin.

Anna:
Pkk mäykyt
Paljon terveisiä Pietarista!
- Terveisiä sinne myös ja onnittelut pentujen syntymän johdosta!

Ronja ja Tarja:
16.2.2006 Kävin lukemassa tuon Merle-artikkelin ja se oli todella hyvinkirjoitettu. Oli hyvin valaiseva ;) Ronjalta hännänheilutuksiaLumppari-mummolle ja muillekin karvakorville.
- Kiitos palautteesta :) Lumppari (no, ei nyt ihan mummo vielä) lähettää hännänheilutuksia takaisin.

Petra ja karvakuonot:
Hyvää ystävänpäivää koko kennelille ja omistajille! Olemme menossaPirkkahallin näyttelyyn lähiaikoina(kumpa muistaisi ajan ). Että josolette tulossa niin ilmoitelkaa!

Nina :
www.hsd-capital.com/littlesweet/
Hyvää Ystävänpäivää Jennylle!Terveisin Nina

Topi ja Lulu:
Topin ja Lulun sivu
Hei! Emäntä kävi lukemassa todella informatiivisen artikkelinsivuiltanne merle-väristä. Kiitoksia vaivannäöstäsi kaikkien asiastakiinnostuneiden puolesta. Todella helppoa luettavaa; paljon asiaafiksusti ilmaistuna. Ehkä meillekin joskus saadaan laikullista laumanjatkoa. Täytyykin alkaa tuota isäntää jo painostamaan, kun on niinhidas syttymään...
- Hyvä jos on helppoa luettavaa - siitä kun olin vähän huolissaan osaanko esittää sitä ollenkaan ymmärrettävässä muodossa. Kävin kotisivuillanne kurkkaamassa, hauskat nuo kuvat kun on iso ja pieni vieretysten :)

sinikka:
Upeat merlesivut ! Hienoa työtä Jenny !t. Sinikka ja 2xmustaa 1xmustalaikukas :)
- Kiitoksia vain hyvistä kuvista sinnepäin ;)

minelan:
Piti vielä lisätä, että kennelnimesi on tosi hyvä, käytännöllinen ja hauska.
- Kiitos, itsekin olen siihen oikein tyytyväinen vaikkei ensimmäinen haluamani mennytkään läpi.

pirkko peippola alias Minelan:
Aivan ihania nuo laikulliset ja tietysti muutkin koirasi. Lumipallon olen nähnytkin ja pidin kovasti, jopa niin, että olen harkinnut samanlaista.
- Lumipallo kiittää kehuista :)

Mirka ja mäykyt:
Täystuhot
Heipparallaa!Onpa pojista tullut komeita poikia. isäänsä ovat näemmä nekin tulleet.Meillä odotellaan nyt pentuja ja Viivin masu on alkanut nyt kasvamaan huimaa vauhtia. Maaliskuun alussa nähdään mitä tulee:=)
- Poikien puolesta kiitoksia :) Pidetään peukkuja Viiville että synnytys sujuu helposti ja pennut voivat hyvin!

Saara:
rietu.net
Vihdoin pääsin katsomaan Rietua tuolla väriskaalassa ja täytyy sanoa,että harmi, ettei Rietun selkä ollut vielä kunnossa kun kuva on otettu,koska se on varsin köyryselkä muitten joukossa :DKivat ovat sivut ja mulla kytee taas hinku mäyrikseen. Ja toisaalta onmyös nuo kaksi pentua jo kotona, että se niistä haaveista edes ;D
- Kiva kun pääsit! Älä sitä selkää sure, kuvassa näkyy Rietun väri hyvin ja se on pääasia. Pentu on kyllä parasta vieroitusta pentukuumeesta, mutta varmasti ehdit mäyrishaaveen toteuttaa myöhemminkin :)

Petra ja karvakuonot:
Natan kotisivu
Heips!Oletteko menossa jossain vaiheessa näyttelyihin TampereenPirkkahalliin? Sillä asumme ihan lähellä sitä ja olemme menossaeräisiin näyttelyihin. Hyviä hetkiä!
- Tampereelle ollaan menossa kera Hiljan ja Lumipallon. Tunnistat varmaan ainakin koirien perusteella, tule toki moikkaamaan!

Niina ja Lotta-mäykky:
Miniatyr Ällä "Lotta"
Heippa!Tulin taas hienoilla sivuillanne vierailemaan ja satuin huomaamaan,että linkeissäsi Lotan ja Lotan velin nimet on mennyt sekaisin. EliLotta on Miniatyr Ällä ;).On kiva seurailla kuinka sivut etenee ja uutisia tulee :).Oikein hyvää talven jatkoa!T:Niina ja Lotta
- Hups, täytyypä korjata! Kiitos kun ilmoitit.

Gabriele Weinreich:
Hallo,very nice website and wonderful dogs. I´m a breeder of longhaired miniature dachshunds in germany.Many greetingsGabriele Weinreich and kennel "von Weinreich"
-Thank you for your visit and greetings to Germany also.  

Sinikka Toppila:
Heips !Näin sinut vilaukselta Turussa kun olit kuvaamassa koiria... ja sittense aika taas hurahtikin...mutta yritetään uudestaan !Meillä on uusi pentu, Tulisalon Black Angel eli kotoisammin Hilma,poikajoukon jatkona ollut nyt pari päivää joten vapaa-ajan ongelmia eiole !Pusuja Lumpparille ja oletpa valinnut sille kauniin uroksen:)t. Sinikka, isot pojat ja pikku tytteli
- Hilja lähettää terveisiä Hilmalle, värikin on oikein sopiva ;) Tampereella tavataan!

Tiina:
Piti tulla taas ihailemaan hyviä selkeitä sivuja, upeita kuvia ja hienoa koirataidetta.
- Kiitoksia :) Rapsutuksia ruttunaamoille!

Miia/Kennel X`Taxes:
Hei! Sinulla on hienot kotisivut, itselläni on vasta tekeillä. Kuulin,että treffaamme Tampereella kuvien oton merkeissä (Welhola Caunokki),joten tapaamisiin.:)
- Niinhän sitä menin jo vähän lupailemaan ;) Nähdään siellä siis!

Ansku:
Kivat sivut sulla:) Terkkuja Espoosta!-ansku
- Terkkuja myös sinne ja hyvää matkaa jollei nähdä ennen sitä.

Karla:
Volvon Kotisivut :)
Hei Tampereelta :)Kävin taas katselemassa hienoja sivujasi ja kuvia. Voi kun jossaintörmättäisiin niin, että olisi kamera ja Volvo mukana heh...Eitaka-ajatuksia hih.. :)Hyvät alkaneet viikot teille sinne ja raaputuksia kaikille haukuille.Spesiaalit Lumipallolle ::))-karla-Ps. Limettiä edelleen odotellessa ;;))
- Mulla on ollut se limetti jo valmiina vaikka kuinka kauan, jos tuon sen Tampereelle? Tullaan Hiljan kanssa katsomaan miten menee neidin ensimmäinen näyttely.

Petra ja karvakuonot:
valkoinenpaimenkoira nata
Heis!Upeat nämä uudistuneet sivut :) Onnea tulevien pentujen kanssa ja tuoisä on hyvin valittu ;) Toivottavasti meidänkin perheelle riitää yksinarttu :> Olisi mukavaa vaihtelua ja se saisi myös tulla edustamaankenneltämme yhdessä muiden koirien kanssa. Hyvää jatkoa!
- Hei Petra ja kiitos viestistäsi! Toivottavasti valinta osuu nappiin ja saadaan hieno pentue. Jos olette kiinnostuneita pennuista ottakaa yhteyttä lähempänä, otan alustavia pentuvarauksia vasta kun olen tavannut ja haastatellut pentua haluavat ja todennut heidät kaikin puolin sopivaksi mäyräkoiranomistajaksi. Sillä välin kannattaa tutustua rotuun huolella, suosittelen lämpimästi etenkin Markku Lamperon Mäyräkoirakirjan lukemista.

Sinikka:
Heips !Ihanat uudistuneet sivut. Ja noista erilaisista värijutuista on tosi kivat sivut! Nähdään(kö) Turussa ?t. Sinikka Eurasta
- Hei Sinikka ja kiitoksia palautteesta! Nähdään ilman muuta Turussa! Toivottavasti sulla on koirat mukana niin osaan bongata sut ;)

Nina ja Tytöt:
Morjensta ystäväiseni taasen ja kiitos taas:)On mulla maailman PARAS päivittäjä!!!T.Ninnu ja tytskänsä!
- Hyvä kun kelpaa ;)

Mirka ja mäykyt:
Heippa!Hyvää alkanutta vuotta 2006!Meillä myös on pentue suunitelmia Täystuhon kenneliin. Nähdään Turussa.
- Onnea pentuesuunnitelmille! Turussa tavataan!

Marjatta ja Lahja:
Heipparallaa ja oikein hyvää tätä alkanutta vuotta! Artikkeleistalöytyikin tutun näköisen tytön kuva ;=) Jatsitytön kenneliin onkeväällä suunnitteilla "perheenlisäystä". Turussa nähdään, ellei Lahjankihlajaismatka satu juuri samaan aikaan. Rapsutuksia kaikillekarvakuonoille!
- Kiitos samoin sinne! Lahja oli ihan paras edustamaan punaisia. Onnea kihlajaismatkalle, mutta  toivottavasti silti nähdään Turussa.

Nina ja Tytöt:
www.hsd-capital.com/littlesweet/
Moi Jenny ja kiitos taasen päivityksistä!Tulin nyt testaamaan miten uusittu vieraskirjas pelaa:)
- Eipä kestä! Tämän pitäisi toimia ainakin edellistä paremmin.

: